Butikken

LISELL MODE - SMART TØJ…

Lisell Mode på Viborgvej 1 i Silkeborg har masser af smart tøj til kvinder og piger i str. 36 - 56. Vi har stor viden indenfor valg af størrelser og ­farvesammensætninger. Kom blot ind i butikken, så finder vi uden problemer tøjet der lige passer til dig.

Vi er specialister i over 20 forskellige tøjmærker, og vores store erfaring i at sammensætte mærkernes designs, så de passer til netop din smag og dit look er vores styrke. Vi byder velkommen til at alle kvinder - uanset om du er størrelse 34 eller størrelse 56 - og selvfølge alle der imellem. Vi sætter en ære i, at du skal føle dig godt tilpas - både i forretningen og i det tøj, du vælger. Du er velkommen hos Lisell Mode!

Venlig hilsen Tove

OM BUTIKKEN

Butikken er en lille oase spækket med særligt udvalgt, trendy kvalitetstøj til den smarte og kvalitetsbevidste kvinde, der ikke ønsker at gå på kompromis, når det gælder mode og kvalitet.

Blandt butikkens udvalgte mærker finder du nemt inspiration til gaveideer og selvforkælelse, og et veluddannet og erfarent personale står klar til at give dig en ærlig og kvalificeret vejledning, så du kan finde det passende outfit - hvad enten det er til hverdag eller fest.

Søg inspiration her på websitet og kig forbi butikken. Vi ser frem til at tage vel imod dig.